УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта mihaelaart.com 

Всеки един потребител, използващ услугите на сайта, е обвързан с правилата и актуалните общи условия от момента на регистрация. Използвайки сайта mihaelaart.com  се смята, че приемате и се съгласявате с описаните по-долу общи условия. В случай, че не приемате тези общи условия, няма как да използвате услугите на сайта.

 1.  
 2. Данни за Продавача
  1. mihaelaart.com се стопанисва от Миаела Жечева със седалище на управление гр.Варна.
  2. Комисия за защита на личните данни
   Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
   тел.: (02) 940 20 46
   факс: (02) 940 36 40
   Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
   Уеб сайт: www.cpdp.bg
  3. Комисия за защита на потребителите
   Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6
   тел.: 02 / 980 25 24
   факс: 02 / 988 42 18
   гореща линия: 0700 111 22
   Уеб сайт: www.kzp.bg
 3. Авторски права
  1. Всички снимки и видеоклипове са собственост на mihaelaart.com. Забранено е копирането, модифицирането и разпространението на каквито и да е снимки и видеа, поместени в уебсайта без предварително писмено съгласие от администратор.
 4. Права и задължения
  1. Права и задължения на продавача
   1. Продавачът запазва правото си по всяко време и без предизвестие да изменя настоящите условия за ползване, съобразно законите на Република България. В случай на промяна на условията, ние ще ги публикуваме на сайта с датата на последната актуализация. Изменените условия за ползване влизат в сила незабавно и стават задължителни за потребителя от момента на публикуването им на сайта, освен ако изрично не е упоменато друго. При направата на всяка поръчка се прилагат условията за ползване, които са били актуални в момента на извършване на поръчката от страна на клиента.
   2. Продавачът се задължава да спазва обявения срок за изпълнение, но си запазва правото да променя срока или да отказва изпълнение на поръчка, в зависимост от обема на поръчката, според натовареността си при направата на поръчка от страна на клиента или при възникнал технически проблем или установи, че сте били некоректен клиент към него или други фирми, тогава продавачът е задължен да уведоми за това клиента по телефон или на посочения от клиента email за контакт.
   3. Продавачът запазва правото си да актуализира цените по всяко време, в зависимост от пазарната обстановка като се задължава да спази актуалната цена в момента на направата на поръчка от клиента.
   4. Продавачът се задължава да не споделя личните данни на клиента, освен необходимите за доставка изисквани от куриерската фирма.
   5. Продавачът не носи отговорност, ако клиентът не се е информирал за характеристиките на продукта.
  2. Права и задължения на клиента
   1. При направата на всяка поръчка, клиентът декларира, че е съгласен със съдържанието и срока за изпълнение на поръчката, условията за ползване на сайта и се задължава да получи и заплати поръчката си.
   2. Клиентът има право да върне поръчаните стоки в 14-дневен срок в следните случаи:
    • За стоки, за които е установено, че не отговарят на съдържанието на поръчката или има установени дефекти в присъствието на куриер.
    • Клиентът е длъжен да върне получената стока в своята цялост, оригинален търговски вид и опаковка и с придружаващата го документация (фактура и/или касов бон) със същата куриерска фирма, с която е изпратена поръчката му.
   3. Клиентът няма право да върне поръчаните стоки в следните случаи:
    • За стоки, които са повредени или променени след получаването им.
    • При не използване на опция преглед в присъствието на куриер.
    • При получаването на поръчка от трети лица (упълномощени от клиента), клиента губи правото си да върне поръчката при установен дефект в отсъствието на куриер.
    • Цената на продукта при доставката не отговаря на договорената цена.
   4. Клиентът има право да откаже направена поръчка в случай, че тя все още не е изпълнена, т. е статусът на поръчката да е „Приета” или „Изработва се”. За да откаже поръчката клиентът трябва да се свърже с mihaelaart.com и да уведоми продавача за своето решение.  Ако поръчката вече е изпълнена или изпратена, клиентът няма право да откаже поръчката.
   5. Клиентът се задължава да се информира за съдържанието и характеристиките на продукта преди да направи поръчка, от описанието на всеки продукт 
 5. Защита на личните данни
  1. Продавачът предприема мерки за защита на личните данни на клиента съгласно Закона за защита на личните данни
  2. Клиентът се съгласява, че продавача има право да обработва личните им данни, които са необходими за изпълнение на поръчките в сайта.
   1. Клиентът се съгласява личните му данни, необходими за доставка (име, фамилия, адрес за доставка и телефонен номер) да бъдат споделени с куриерската фирма.
   2. Използваме Google Analytics и Google Webmaster tools, за да подобряваме на услугите, които предлагаме. Клиентът се съгласява, че тези програми имат достъп до неговия IP адрес и анализират поведението му при престоя на уебстраницата, без това да го идентифицира като физическо лице.
   3. При установено некоректно отношение от страна на клиента, продавача има право да сподели част от личните му данни (име, фамилия и телефонен номер) с цел предпазване на други фирми.
 6. Условия за доставка
  1. mihaelaart.com използва само услугите на куриерски фирми, с които има сключен договор за доставкa. Работи само с куриерска фирма Еконт, като цената на доставката се определя според техните тарифи и зависи от обема, теглото и адреса за доставка (офис на куриер или личен адрес). Всички поръчки се изпращат с опция преглед и клиента се задължава да я използва. Поръчките се изпращат с наложен платеж. mihaelaart.com не носи отговорност при грешно подадени данни за доставка от клиента.
  2.  

Този сайт използва бисквитки за статистически и аналитични нужди и за да улесни вашата работа с него.

Съгласявам се с използването на по-горе посечените бисквитки

Съгласявам се